Zonguldak Uzun Mehmet Camii / Pcbonem1 3zv9m : .programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi.. 200 kişilik otopark ve 5 adet asansör yer alıyor. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii, bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Ömer selim alan'ın daveti ile şehre giden isparta belediyesi cuma namazı ile birlikte açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii ve çevresindeki hazırlıklarını tamamladı. Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. .camiyi osmanlı geleneği olan gülsuyu ile yıkama işlemini bugün cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştiriyor.

Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Temeli 2019 yılında atılan zonguldak uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep erdoğan uzun mehmet camii ile birlikte zonguldak'a 22 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alan da kazandırılıyor. Ömer selim alan'ın daveti ile şehre giden isparta belediyesi cuma namazı ile birlikte açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii ve çevresindeki hazırlıklarını tamamladı. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii, bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor.

Erdogan In Acilisini Yapacagi Uzunmehmet Camii Nde Sona Gelindi Zonguldak Haberleri
Erdogan In Acilisini Yapacagi Uzunmehmet Camii Nde Sona Gelindi Zonguldak Haberleri from im.haberturk.com
Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. Zonguldak uzun mehmet camii, bugün kılınan ilk cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı. Bugün ilk cuma namazını eda ettiğimiz, yeriyle, mimarisiyle, çevre düzenlemesiyle zonguldak'a yakışır bir eser olan uzun mehmet camii'nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Açılışta camilerin önemine vurgu yaptı. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı.

Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor.

Cami, ya allah yazısı şeklinde asılan taş kömürü ve ismiyle de varoluş sebebi olan zonguldak'ın adeta sembolü haline geldi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak\'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi\'nin açılışını gerçekleştirdi. .programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Isparta belediye başkanı şükrü başdeğirmen de, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii için zonguldak'a gitti. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. .camiyi osmanlı geleneği olan gülsuyu ile yıkama işlemini bugün cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak olan zonguldak'ın uzun mehmet camii'nde de gerçekleştiriyor. Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof. Zonguldak'ta 1,5 yılda yapımı tamamlanan uzunmehmet camii 4 haziran'da cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılacağı günü bekliyor. Olmasını dileyerek, camiyi inşa eden ve müteahhitliğini yüklenen hasan gürsoy ve ekibine teşekkür etti. Zonguldak kent merkezinde karakum mevkisinde 1.5 yıl önce yapımına başlanan uzun mehmet camii, 4 haziran cuma günü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii, bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak.

Başkan erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulundu. Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camiî, 12 bin metrekare alana inşa edildi.

7vdx2qtfpawjzm
7vdx2qtfpawjzm from www.kamu3.com
Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Camide 6 bin kişinin aynı anda namaz kılabilecek. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Açılışta camilerin önemine vurgu yaptı. Uzun mehmet kimdir, nerelidir, ne zaman ve nerede yaşandı ve neden bu kadar ünlüdür? Zonguldak kent merkezinde karakum mevkisinde 1.5 yıl önce yapımına başlanan uzun mehmet camii, 4 haziran cuma günü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Karadeniz kıyısında zonguldak'ta uzun mehmet camii'ni ifşa edeceğiz. Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof.

Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan.

Uzun mehmet kimdir, nerelidir, ne zaman ve nerede yaşandı ve neden bu kadar ünlüdür? Isparta belediye başkanı şükrü başdeğirmen de, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii için zonguldak'a gitti. Zonguldak'ın terakki mahallesi'nde yapılan, adını 1829 yılında taş kömürünü bulan uzun mehmet'ten alan cami bugün ibadete açıldı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak\'ta yapımı tamamlanan uzun mehmet camisi\'nin açılışını gerçekleştirdi. Zonguldak kent merkezinde karakum mevkisinde 1.5 yıl önce yapımına başlanan uzun mehmet camii, 4 haziran cuma günü cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Uzun mehmet camii'nin açılışını cumhurbaşkanı erdoğan yapacak. Bugün ilk cuma namazını eda ettiğimiz, yeriyle, mimarisiyle, çevre düzenlemesiyle zonguldak'a yakışır bir eser olan uzun mehmet camii'nin hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2019 yılında zonguldak'ta yapımına başlanan uzun mehmet camii'nin çalışmaları sona erdi. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'taki programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Zonguldak uzun mehmet camii, bugün kılınan ilk cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı. Ömer selim alan'ın daveti ile şehre giden isparta belediyesi cuma namazı ile birlikte açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii ve çevresindeki hazırlıklarını tamamladı. Açılışta camilerin önemine vurgu yaptı. Camide 6 bin kişinin aynı anda namaz kılabilecek.

Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Isparta belediye başkanı şükrü başdeğirmen de, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii için zonguldak'a gitti. Milli egemenlik caddesi tir parkı mevkisinde temeli 23 mart 2018'de atılan uzun mehmet camii inşaatı, yaşanan bazı. Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof. Zonguldak'ta denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii'nin yüzde 80'i tamamlandı.

Jmhx5uz87xpbgm
Jmhx5uz87xpbgm from img3.aksam.com.tr
Milli egemenlik caddesi tir parkı mevkisinde temeli 23 mart 2018'de atılan uzun mehmet camii inşaatı, yaşanan bazı. Isparta belediye başkanı şükrü başdeğirmen de, cuma namazı sonrasında cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii için zonguldak iline gitti. Camide 6 bin kişinin aynı anda namaz kılabilecek. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Açılışta camilerin önemine vurgu yaptı. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii, bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Zonguldak'ta yaklaşık 6 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği, denize hakim noktada inşa edilen uzun mehmet camii, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ve diyanet i̇şleri başkanı prof. Uzun mehmet kimdir, nerelidir, ne zaman ve nerede yaşandı ve neden bu kadar ünlüdür?

Ömer selim alan'ın daveti ile şehre giden isparta belediyesi cuma namazı ile birlikte açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii ve çevresindeki hazırlıklarını tamamladı.

Zonguldak''ta, 1,5 yıl önce inşaatına başlanan 6 bin kişilik cami tamamlandı. Isparta belediye başkanı şükrü başdeğirmen de, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan uzun mehmet camii için zonguldak'a gitti. Camide 6 bin kişinin aynı anda namaz kılabilecek. Yakın zamanda ibadete açılması planlanan caminin girişinde arapça ya allah hat yazısı yer alacak. Milli egemenlik caddesi tir parkı mevkisinde temeli 23 mart 2018'de atılan uzun mehmet camii inşaatı, yaşanan bazı. Çevre ve şehircilik bakanlığı emlak konut genel müdürlüğünce yapımına 2019 yılının eylül ayında başlanan zonguldak uzun mehmet camii, 12 bin metrekare alana inşa edildi. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açıldı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, zonguldak'taki programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Uzun mehmet kimdir, nerelidir, ne zaman ve nerede yaşandı ve neden bu kadar ünlüdür? .programı kapsamında, cuma namazını kıldığı uzun mehmet camii'nin açılışını gerçekleştirdi. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor. Gibi bir sonraki programda bir müjde paylaşacaklarını, zonguldak'ın müjdeler şehri olacağını ifade etti. Temeli 2019 yılında çevre ve şehircilik bakanı murat kurum tarafından atılan zonguldak uzun mehmet camii bugün cumhurbaşkanı recep erdoğan tarafından ibadete açılıyor.

Başkan erdoğan açılışta önemli açıklamalarda bulundu zonguldak. Zonguldak'ta uzun mehmet camii'nin açılış töreni öncesinde kentte heyecanlı bekleyiş sürüyor.